…olisit päättänyt mennä opiskelemaan jotain muuta kuin opiskelit? Tai jos olisit muuttanut kaupunkiin? Olisitko onnellinen tänään jos olisit jäänyt siihen väkivaltaiseen suhteeseen? Tai jos olisitkin tehnyt abortin niin kuin meinasit? Mitähän sinulle kuuluisi tänään jos et olisi silloin 30 vuotta sitten mennyt naimisiin puolisosi kanssa? Tai jos olisitkin antanut anteeksi sisarellesi kun riitelitte viime vuonna? Mitähän sinulle kuuluisi jos olisit jatkanut juomista?

Meidän elämäämme kuuluu jatkuvasti valintoja, pienempiä ja suurempia. Toiset valinnat vaikuttavat vain hetkellisesti, vähän, toiset läpi elämän. Jotkut valinnat vaikuttavat itsemme lisäksi myös ympärillämme oleviin ihmisiin ja heidän elämäänsä.

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään mitä sinun elämäsi valinnat ovat saaneet aikaan? Olisitko voinut valita toisin – oletko katunut? Jotkut ovat onnistuneet elämässään valitsemaan lähes kaiken oikein ja saavat iloita siitä. Hyvin usein me kuitenkin epäonnistumme ja kadumme elämämme valintoja.
On olemassa yksi valinta jota sinun ei tarvitse koskaan katua; Jeesus. Armo. Uskoontulo. Ikuinen elämä. Anteeksianto. Rauha. Ja vaikka tähän mennessä olisit aina valinnut väärin, niin tuota valintaa varten sinun ei tarvitse parannella itseäsi. Sinun ei tarvitse suorittaa, sinun ei tarvitse epäröidä tai pelätä. Ainut mitä sinun tarvitsee tehdä, on uskoa. Uskoa, että Jeesus Kristus kuoli ja nousi kuolleista, että sinä saisit elää. Sinä kelpaat Hänelle. Jeesus rakastaa sinua ja tahtoo pelastaa sinut. Tee siis elämäsi tärkein valinta, sano; Jeesus, tule elämäni Herraksi. Saat luottaa Hänen apuunsa, Hän auttaa sinua tulevissa valinnoissasi ja kaikessa mitä elämäsi tuo eteesi.